به گزارش فردای اقتصاد و به نقل از روابط عمومی فولاد هرمزگان، علی نظری با بیان اینکه در واحدهای احیا مستقیم، گندله خوراک اصلی کورههای احیا مستقیم است و کیفیت آن تاثیر بسزایی بر کمیت و کیفیت آهن اسفنجی تولیدی دارد، گفت: ازآنجاکه این ماده اولیه از منابع مختلف و با روشهای حمل متفاوت تامین میشود، بهمنظور کاهش هزینههای انبارداری گندله و افزایش سرعت انتقال آن به سایت احیا مستقیم، گندلهای که به کارخانه حمل میشود، در سایت احیا دپو شده و از طریق نوار CV۰۸ شارژ کورهها میشود. با توجه به اینکه در این فرایند، گندله توسط لودر روی نوار CV۰۸ تخلیه میشود، بهمنظور حذف ضایعات و مواد سایز بالا، یک هاپر و مش در مسیر آن قرار داده شده است.
وی دفرمگی و گرفتگی بسیار زیاد مش هاپر ۵ را یکی از مشکلات این واحد اعلام و تصریح کرد: در اثر تخلیه مواد روی مش هاپر و برخورد مکانیسم با آن مشکلاتی رخ میداد؛ از این رو با بررسی مشهای مختلف طراحیشده که در واحدهای مشابه نصب شدهاند، نقشههای ساخت یک نمونه مش متناسب با ابعاد مواد ورودی به کورههای احیا مستقیم تهیه و جهت ساخت سفارش داده شد که پس از خرید در هاپر ۵ با موفقیت نصب شد.
به گفته کارشناس نت مکانیک واحد احیا مستقیم شرکت فولاد هرمزگان، هم اکنون که چند ماه از نصب این تجهیز میگذرد، دفرمگی یا خرابی روی آن گزارش نشده که این مساله خود بیانگر اثربخشی این اقدام است.
نظری خاطرنشان کرد: در سالیان گذشته بهطور متوسط در هر ماه ۶۴ نفر ساعت صرف تعمیر یا تعویض مشهای قبلی میشد که این امر از زمان نصب به صفر رسیده است.
تبادل نظر